Ghinion pentru Ion și Ion Ion

Apropo.ro / 28.02.2005, 09:55
Ghinion pentru Ion și Ion Ion
Hasta la vista baby Ion Tiriac Mustața lui a invadat ecranele, de a facut ca episodul cu vanatoarea sa cada în derizoriu. Fostul sportiv a chemat presa sa-i demonstreze ca fiul sau, Ion Alexandru, zis "Ion Ion", e nedretațit. Și ca povara numelui tatalui sau este


Hasta la vista baby
Ion Tiriac
Mustața lui a invadat ecranele, de a facut ca episodul cu vanatoarea sa cada în derizoriu. Fostul sportiv a chemat presa sa-i demonstreze ca fiul sau, Ion Alexandru, zis „Ion Ion”, e nedretațit. Și ca povara numelui tatalui sau este prea mare. Surpriza, surpriza, ca sa zicem așa, }iriac a motivat lipsa fiului sau, nimeni altul decat inculpatul, spunand ca acesta este în strainatate, la recuperare. Da’ ce, recuperare nu se poate face în Romania? Sau era vorba despre dezintoxicare?

Talk to the hand
Național TV
Am renunțat la speranța ca vor putea atrage ceva vedete prin ograda. Iar de reluari ne-am plictisit. Ca sa nu mai vorbim despre nulitațile pe care le-au pus sa modereze cateva emisiuni gen „taxi driver”, „zi-le de la mine” sau „fresh club”. Daca mai raman și fara Madalin Ionescu, dupa cum se aude, mai trebuie sa curga multa apa din izvorul minunilor sa reziste investiția. Cu gust de alune.

I’ll be back
Oana Sîrbu
Fosta liceana și-a tras emisiune TV. Nu știați? Iezista o explicație. Ba chiar mai multe. În primul rand, emisiunea e pe TvRM. În plus, ea se adreseaza exclusiv celor îndragostiți de „daca doriți sa revedeți”. Invitații sunt cantareții care se plang ca nu-i mai baga în lumea în seama. Iar temele de discuție sunt „ce-am facut noi în trecut”. Adica vine invitatul, Oana canta, cu o octava mai sus, cateva versuri dintr-o melodie de-a invitatului, dupa care spune „acum piesa 3 de pe CD”. Și vine playback-ul. Și la un moment dat se termina emisiunea.

Tags: