Ghioane se va prezenta la reunirea lui Dinamo Kiev

Apropo.ro / 29.12.2006, 09:54
Ghioane se va prezenta la reunirea lui Dinamo Kiev
Mijlocașul Tiberiu Ghioane a declarat, joi, unui post de televiziune, ca la 5 ianuarie 2007 se va prezenta la reunirea echipei Dinamo Kiev și spera sa mai poata juca fotbal. "Pe 5 ianuarie voi începe pregatirea la prima sau la a doua echipa a lui


Mijlocașul Tiberiu Ghioane a declarat, joi, unui post de televiziune, ca la 5 ianuarie 2007 se va prezenta la reunirea echipei Dinamo Kiev și spera sa mai poata juca fotbal.

„Pe 5 ianuarie voi începe pregatirea la prima sau la a doua echipa a lui Dinamo Kiev. Sper sa mai joc, dar daca doctorii îmi vor spune ca nu voi mai putea continua, nu este nicio problema”, a afirmat Ghioane.

Mijlocașul Florin Cernat, coechipierul lui Ghioane la Dinamo Kiev, a spus ca îl așteapta la antrenamente pe fostul internațional. „Ma bucur pentru Ghioane ca poate reveni. Îl aștept cât mai repede sa revina la Dinamo Kiev”, a precizat Cernat.

Tiberiu Ghioane a suferit o microtromboza la nivel cerebral (astuparea unui vas sanguin cu un cheag de sânge) în timpul cantonamentului efectuat anul trecut de echipa Dinamo Kiev în Portugalia. El și-a revenit dupa câteva saptamâni și și-a reluat activitatea, ulterior fiind internat de mai multe ori în spital.

Mediafax