Ghionea este dorit de Galatasaray Istanbul! (Prosport)

Apropo.ro / 18.01.2009, 11:09
Ghionea este dorit de Galatasaray Istanbul! (Prosport)
Mirel Radoi pare sa nu fie singurul jucator care a parasit Steaua in aceasta iarna, scrie Prosport.

Campioana Turciei vrea sa-l imprumute pe fundasul stelist pana la 31 mai, cu optiune de cumparare din vara, oferind pentru un transfer definitiv aproximativ un milion de euro.
Turcii au probleme in defensiva, primind 19 goluri in 16 partide in acest sezon, avand cea mai slaba aparare dintre candidatele la titlu.

Sorin Ghionea a intrat in atentia gruparii din Istanbul dupa „dubla” din turul III al Ligii Campionilor, dintre Steaua si Galata, in urma careia ros-albastrii s-au calificat a treia oara consecutiv in grupele Ligii. Turcii au inaintat oferta clubului din Ghencea, iar acum asteapta raspunsul lui Gigi Becali.
Impresarul Victor Becali a declarat: „Nu stiu nimic de acest transfer, dar cred ca Ghionea ar face fata la Galatasaray“.

Becali ar fi de acord cu cedarea lui Ghionea, mai ales ca doreste sa promoveze jucatorii tineri si cu salarii mici. Ghionea (30 de ani si cu un salariu de 180.000 de euro) i-ar putea face loc „noului Radoi”, Tudose, venit in aceasta iarna de la Buzau. Alte variante pentru inlocuirea sa ar fi Baciu si Rada.

Mai multe detalii despre transferul lui Gheonea la Galatasaray, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport