Ghionea vrea ca Dica sa se transfere

De: Mirel Mircea / 14.01.2008, 17:54
Ghionea vrea ca Dica sa se transfere
Sorin Ghionea spune ca chiar daca ar fi o pierdere mare pentru Steaua isi doreste ca Dica sa se transfere la o echipa mare

Sorin Ghionea spune ca chiar daca ar fi o pierdere mare pentru Steaua isi doreste ca Dica sa se transfere la o echipa mare.

”Mi-as dori din tot sufletul ca Dica sa plece la o echipa mare, daca are o oferta concreta. Fiecare jucator spera la ceva mai mult. Daca nu pleaca, va ramane cu sufletul si vom face o treaba buna in acest retur. Ar fi o pierdere mare, a marcat atatea goluri, este golgeterul echipei si ne-a facut atatea bucurii. Daca va pleca, va trebui sa-i gasim un inlocuitor pe masura”, a declarat Ghionea pentru siteul oficial al clubului Steaua.

In ceea ce priveste recuperarea sa, fundasul stelist spera ca la inceputul returului sa fie apt de joc.

”Acum o sa intre lucrurile in normal si sper sa fie ultima perioada neagra din viata mea. Important este sa merg inainte, fiindca nu are rost sa ma mai gandesc la ce a fost. Primele meciuri le voi juca in perioada de pregatire si sper ca, pana la inceputul campionatului, sa fiu apt din punct de vedere fizic si medical”, a mai spus Ghionea.