Giani Kiriţă, eliminat de la Exatlon! Cum a reacţionat fostul fotbalist

De: Cristiana Trifu / 03.05.2018, 11:13

 Giani Kiriţă, eliminat de la Exatlon! Cum a reacţionat fostul fotbalist
Giani Kiriţă, cel mai controversat concurent a fost eliminat din reality show-ul de la Kanal D în urma voturilor telespectatorilor.

După ce a fost reclamat de aproape 700 de ori la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din cauza comportamentului şi limbajului vulgare, după ce fanii „Exatlon“ au semnat o petiţie prin care cereau producătorilor să fie scos din emisiune şi după nenumăratele conflicte în care a fost implicat, iată că Giani Kiriţă a părăsit Republica Dominicană. În ediţia de miercuri, 2 mai, a show-ului de la Kanal D, fanii au votat pe cine să elimine dintre motociclistul Cătălin Cazacu, dansatorul şi coregraful Valentin Chiş şi fostul fotbalist Giani Kiriţă. În cele patru luni de la startul aventurii, fostul fotbalist a fost pentru prima dată nominalizat spre eliminare.

Înainte de a afla verdictul telespectatorilor, Kiriţă a recunoscut că îi este din ce în ce mai greu să facă faţă competiţiei din cauza numeroaselor accidentări. După ce a aflat că a fost eliminat, Giani Kitiţă a dat dovadă de fairplay: şi-a luat rămas bun mai întâi de la echipa adversă, încurajându-i pe Războinici, şi a dat uitării neînţelegerile avute cu coechipierii, la adresa cărora a avut numai cuvinte de laudă.