Gianina Corondan, din nou la tv, după 5 ani! Ce ofertă a primit?

De: Cristiana Trifu / 17.08.2018, 11:07
Gianina Corondan, din nou la tv, după 5 ani! Ce ofertă a primit?
Gianina Corondan va intra în culisele “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al 13-lea sezon al show-ului care începe, din 8 septembrie, la Antena 1, şi le va arăta telespectatorilor ce se ascunde în spatele fiecărei transformări pe care o vor realiza Connect-R, Alexandra Velniciuc, Romică Ţociu, Ana Baniciu şi Raluka, Mihai Trăistariu, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghişan, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, şi Jean de la Craiova.

“De ceva vreme, am pornit într-o călătorie incredibil de interesantă în lumea oamenilor care muncesc cu spor. Fac Vizite de lucru în fabrici, ONG-uri etc. Şi iată că am fost invitată să fac o Vizită de lucru şi în fabrica “Te cunosc de undeva!”, fapt care m-a bucurat foarte tare, căci voi vedea cum se transformă artiştii cunoscuţi în alţi artişti cunoscuţi, dar şi ce ar trebui eu să fac în cazul în care aş vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar şi curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiţii, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor”, spune Gianina, entuziasmată.

După antrenamentele la care a luat deja parte, Gianina şi-a făcut o primă impresie despre concurenţii acestui sezon. “Ei spun că sunt emoţionaţi şi că le e foarte greu, dar eu îi văd foarte relaxaţi. A, şi mănâncă pe sistem nervos”, mai spune ea, amuzată.

Ce va surprinde Gianina Corondan în culisele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 8 septembrie, în cel de-al 13-lea sezon “Te cunosc de undeva!”.