Gica Hagi cheltuie 25.000 de euro/an pentru un jucator

De: Pandaru Alin Daniel / 28.10.2011, 11:11
Gica Hagi cheltuie 25.000 de euro/an pentru un jucator
Bugetul anual al Academiei Gheorghe Hagi este de aproximativ 1 milion de euro, astfel ca pentru fiecare jucator, "Regele" cheltuie intre 20.000 si 25.000 de euro pe an.

Proiectul lansat in 2009 de Gica Hagi, poate scoate la lumina din nou fotbalul romanesc. „Academia Hagi” are acum 14 echipe, la toate categoriile de varsta, de la 6 la 18 ani, deasupra tuturor aflandu-se echipa de seniori Viitorul Constanta, care activeaza in Liga a II-a, cu sanse mari de promovare pe prima scena.

Sunt doua proiecte diferite. Academia este locul unde descoperim, selectam si formam fotbalisti de mare performanta. Viitorul Constanta este partea de business„, spune Gica Hagi.


1 milion de euro anual este bugetul Academiei Hagi

Rezultatele n-au ezitat sa apara, Academia lui Hagi fiind cea mai buna prin rezultatele obtinute si prin trofee. Tot ce trebuie acum este ca jucatorii sa capete experienta in meciurile internationale, iar abia peste 5 ani investitia va incepe sa fie amortizata.

Toti cei 300 de jucatori au contracte semnate cu Academia si cu Giga Hagi, samsarii fiind tinuti la distanta. Orice fotbalist care se va transfera ulterior va aduce bani la Academie.

Mai multe detalii despre business-ul din spatele Academiei Gheorghe Hagi, pe Prosport.ro