Gica Popescu: Deocamdata nu vreau sa ma întorc în fotbal

Apropo.ro / 25.06.2007, 10:03
Gica Popescu: Deocamdata nu vreau sa ma întorc în fotbal
Fostul internațional Gheorghe Popescu a declarat, duminica, la sport.ro, ca momentan nu intenționeaza sa revina în fotbal, deși finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a propus funcția de președinte al gruparii din Bulevardul Ghencea. "Deocamdata sunt

Fostul internațional Gheorghe Popescu a declarat, duminica, la sport.ro, ca momentan nu intenționeaza sa revina în fotbal, deși finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a propus funcția de președinte al gruparii din Bulevardul Ghencea.

„Deocamdata sunt angrenat în proiecte paralele cu fotbalul. Sunt oameni alaturi de care am plecat la drum pe o anumita direcție și nu pot sa-i las pe drum. Raspunsul meu a fost acesta, el a dorit sa ma mai gândesc la propunerea lui o saptamâna, doua, trei, o luna și poate pe parcurs sa ma razgândesc. Este puțin probabil sa se întâmple acest lucru. Deocamdata nu vreau sa ma reîntorc în fotbal. Cu siguranța o voi face mai devreme sau mai târziu pentru ca sunt un produs al fotbalului, el m-a adus pe poziția pe care ma aflu acum și ar fi nedrept sa dispar definitiv.

Propunerea Stelei ma onoreaza, este cel mai titrat club din România. Însa nu a venit într-un moment în care sa pot spune da”, a spus Popescu.

Popescu a subliniat ca numirea lui Hagi ca antrenor principal la Steaua este benefica pentru ambele parți. „Prin venirea lui Gica, echipa câștiga o foarte mare personalitate. Una este sa-l ai în vestiar pe Hagi și sa ieși cu el în fața la luptele din Champions League, la meciurile grele din sezonul care urmeaza, și alta e sa fii cu un antrenor care nu este obișnuit cu marea performanța. Gica e obișnuit cu presiunea, cu marile batalii și poate sa faca fața mai bine ca orice alt antrenor în situții dificile. De partea cealalta, Gica preia o echipa de top, obișnuita cu marea performanța, pe care trebuie doar sa o mai șlefuiasca puțin. În rest, are structura facuta și este mult mai ușor decât daca ar fi preluat o echipa cu probleme, ca la Timișoara sau Bursaspor. M-a surprins și pe mine venirea lui Gica, pentru ca nimeni nu se mai aștepta dupa ce Steaua începuse pregatirea cu Olaroiu pe banca”, a punctat Popescu.

Gheorghe Popescu a menționat ca are informații privind soarta transferului lui Cristian Chivu la Barcelona, însa nu a dorit sa le divulge. „Știu foarte multe despre situația lui Chivu, știu ce se va întâmpla în zilele urmatoare, dar nu sunt eu în masura sa spun”, a punctat Popescu.

Mediafax