Gigel Frone de la „Românii au talent”: „Nu am avut o iubită. Sunt virgin” (Video)

Apropo.ro / 21.05.2012, 15:30
Gigel Frone de la
Gigel Frone, unul dintre finaliștii de la "Românii au talent", a declarat că nu a fost căsătorit și că este virgin la... 43 de ani.

Gigel Frone, artistul care le-a cântat tuturor domnișoarelor și doamnelor cu chitara sa, a mărturisit pentru Happy Hour că este virgin la cei 43 de ani ai săi.

„Am 43 de ani, sunt în zodia fecioară. Nu sunt căsătorit, nu am copii. Nu am avut niciodată o iubită. Sunt virgin. Eu sunt din Onești (județul Bacău – n.r.), dar dacă mi se oferă ceva în București, mă voi muta aici. De când am participat la „Românii au talent”, lumea mă caută și mi se propune să particip la spectacole”, a declarat Gigel Frone.


Frone, sustinatorul lui Maruta pe happyhour.protv.ro

Gigel a uimit cu sinceritatea sa, dar a amuțit lumea când a declarat pe cine a pus ochii. Este o blondă senzuală care a avut o relație cu Victor Pițurcă: Victoria Blochina.

„Este frumoasă. Așteptăm un telefon pentru petreceri de la Vica. Victor Pițurcă a fost un mare fotbalist”, a mărturisit Gigel.

Deși nu a câștigat marele premiu la „Românii au talent”, Gigel Frone va face parte din distribuția serialului „Las Fierbinți”. Gigel Frone este un liber profesionist, realizator, producător și impresar.