Gigi a coborat in iarba! (Prosport)

Apropo.ro / 04.02.2009, 08:58
Gigi a coborat in iarba! (Prosport)
Gigi Becali vrea sa se convinga singur de valoarea jucatorilor sai de la Steaua si a venit special la Belek pentru a urmari amicalul cu Slovan Bratislava, scrie Prosport.

„Nu pot sa stau departe de echipa, dar ma supar si eu cateodata si mai zic, asa, ca stau departe. Steaua ramane pe primul loc pentru mine, dupa familie, e asa, ca o distractie pentru mine, ca o placere”, a declarat latifundiarul, care spune ca vrea neaparat ca echipa sa se califice din nou in Liga Campionilor.

„Nu avem bani de transferuri si trebuie sa ne descurcam si asa. Ca sa intri in Liga trebuie sa dai bani, dar daca nu mai ai, ce sa faci, tata?”, a mai declarat Becali, care a coborat in pauza meciului langa vestiare, pentru a le da, in gluma, cateva indicatii jucatorilor, care s-au amuzat impreuna cu patronul.

La final, Gigi s-a declarat multumit de jocul Stelei, chiar daca echipa lui Lacatus a fost egalata pe final. „Mi-a placut, intr-un fel, jocul. Mi-a placut de Ochirosii, dar Stancu nu s-a miscat deloc bine. Imi pare rau de rezultat, pentru ca, fiind o echipa mare, trebuia sa castigam”.

Mai multe detalii despre indicatiile lui Gigi Becali, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport