Gigi Becali a pus tunurile pe Lacatus si pe elevii acestuia

Apropo.ro / 22.10.2008, 00:52
Gigi Becali a pus tunurile pe Lacatus si pe elevii acestuia
Gigi Becali si-a criticat dur echipa si a spus ca singurul vinovat pentru acest esec este Lacatus.

Gigi Becali si-a criticat dur echipa si a spus ca singurul vinovat pentru acest esec este Lacatus.

El a contestat in mod special faptul ca, la scorul de 2-0, Steaua a continuat sa joace ofensiv, desi tehnicianul trebuia sa inghete jocul si sa conserve rezultatul.

"Ce-a jucat Steaua? N-a jucat nimic! O echipa care are 2-0 si pierde nu inseamna ca a jucat fotbal! Cand ai 3-2 la pauza, nicio echipa din lume nu te mai poate invinge. Avem jucatori, dar nu avem antrenor! Pai cum e posibil la 2-0 sa mai ai doar patru jucatori in aparare? Trebuia sa fie padure de jucatori in careul nostru! Cum sa mai revina cineva vreodata de la 2-0 in fata lui Becali? … Se vedea clar ca nu mai putem inscrie. Daca vezi ca nu poti, atunci ce faci? Te aperi! Dar Lacatus n-a inteles acest lucru. Dupa ce am dat trei goluri cu noroc, nu stiu ce a fost in mintea lui Lacatus, ca se vedea clar ca noi nu ma puteam marca. Ce vroia el, sa batem cu 5-0?!?", a declarat Becali la Sport.ro

Finantatorul Stelei nu i-a menajat nici pe jucatori, principalii vizati fiind Semedo si Arthuro, care in viziunea acestuia au fost "mainile moarte" din atacul ros-albastrilor.

"Arthuro nu stia pe ce lume traieste, iar Semedo era vai de mama lui acolo, conducea cu 3-2 si nu-l mai interesa. Antrenorul e principalul vinovat. Cum a fost vinovat Piti cu Franta asa e si Lacatus acum. Cand ai 3-2 la pauza si pierzi, doar antrenorul era de vina. Trebuia sa ii schime pe Arthuro, pe Semedo.", a declarat Becali la Fanatik.

Spune aici cine crezi tu ca este principalul vinovat pentru esecul Stelei din partida cu Lyon?

Foto: Prosport.ro