Gigi Becali, Babiuc și Cioflină, după gratii la Penitenciarul Rahova

Apropo.ro / 21.05.2013, 12:10
Deputatul Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare, Victor Babiuc și Dumitru Cioflină au primit câte doi ani cu executare, au ajuns la Penitenciarul Rahova.

Gigi Becali, Victor Babiuc și Dumitru Cioflină, condamnați definitiv la pedepse cu închisoarea decise în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, au fost transferați, luni seară, din arestul Poliției Capitalei, la Penitenciarul de Maximă Siguranță București – Rahova.

Babiuc și Cioflină au fost aduși primii la arest, după ce au fost luați de polițiști de acasă. Becali, care s-a predat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, a fost adus la arest în jurul orei 21.50, cu o mașină cu geamuri fumurii a Poliției.

Victor Babiuc

Victor Babiuc

La arestul Poliției Capitalei, cei trei au făcut o vizită medicală, fiind efectuate, de asemenea, și unele formalități.

Tot luni seara, cei trei au fost transferați la Penitenciarul Rahova unde vor sta mai întâi, timp de 21 de zile, la Secția de carantină, pentru a fi evaluați și supuși unor investigații medicale.

În această seară au fost puse în aplicare mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a trei persoane. Acestea se află în custodia Poliției Capitalei, urmând a fi transferate tot în cursul acestei seri, la Penitenciarul de Maximă Siguranță București – Rahova„, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Poliția Capitalei.

Dumitru Cioflina

Dumitru Cioflină

Doi dintre condamnați, B. Victor și C. Dumitru au fost găsiți la domiciliul lor de către polițiști. Al treilea, B. Gheorghe (Gigi Becali – n.r.), s-a prezentat la sediul IPJ Ilfov, unde polițiștii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale – IGPR au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea„, se arată într-un comunicat remis MEDIFAX de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Citește mai multe detalii despre condamnarea la închisoare a lui Becali, Babiuc și Cioflină, pe Mediafax.ro