Gigi Becali: Batem cu 2-0 sau 3-0

Apropo.ro / 22.08.2005, 16:49
Gigi Becali: Batem cu 2-0 sau 3-0
Patronul FC Steaua București, a declarat, luni, la aeroportul Aurel Vlaicu-Baneasa, ca echipa sa va câștiga cu 2-0 sau 3-0 meciul cu Rosenborg Trondheim, din manșa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, golurile urmând sa fie înscise de Banel Nicolița

Patronul FC Steaua București, a declarat, luni, la aeroportul Aurel Vlaicu-Baneasa, ca echipa sa va câștiga cu 2-0 sau 3-0 meciul cu Rosenborg Trondheim, din manșa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, golurile urmând sa fie înscise de Banel Nicolița și Victoraș Iacob.

„Rosenborg este o echipa pe care trebuie s-o scoatem și chiar ma gândesc la un 2-0, 3-0. Vor marca Nicolița și Iacob”, a afirmat patronul stelist.

Becali a spus ca se va ține de promisiune și va da fiecarui jucator câte 100.000 de dolari în caz de calificare. „Chiar daca n-aș fi dat nici un ban, nu conta. Sunt jucatori care nici nu visau la așa ceva, carora nu le vine sa creda ca au șansa sa joace în Liga Campionilor. Putem aduce la București echipe ca Chelsea, Real Madrid, Barcelona, Manchester, Arsenal, acesta este visul oricarui fotbalist. Daca vor învinge, vor lua acești bani pentru ca este meritul lor, este meseria lor, cinci-șase ani cât joaca ei”, a comentat Becali, adaugând ca este optimist. „Eu sunt razboinic, la mine conteaza starea de spirit? Scot sabia și plec la razboi, sa ma lupt. Razboinicul vine cu laurii, iar daca nu, își linge ranile și pleaca iar la razboi”, a subliniat oficialul din Bulevardul Ghencea.

Mediafax