Gigi Becali, declaraţii incredibile despre Pelinel: „I-a dat Borcea ******* când a fost în permisie”

De: Nicoleta Nicolae / 06.01.2016, 09:16

Gigi Becali, declaraţii incredibile despre Pelinel:
George Becali este foarte tranşant, susţinând că Borcea i-a donat spermă iubitei sale, Valentina Pelinel, întrucât aceasta nu putea rămâne însărcinată pe cale naturală.

“Pelinel nu făcea copii natural. A încercat şi aşa, dar nu făcea. I-a dat Borcea spermă când a fost în permisie. Eu atâta ştiu. Unde anume nu cunosc, dar ştiu sigur că i-a dat”, a declarat, în exclusivitate pentru “ring”, Gigi Becali.
 Întrebat dacă poate preciza perioada când a avut loc inseminarea artificială a Valentinei Pelinel, eventual luna octombrie, când finul său a fost în permisie, naşul lui Borcea spune: “Da, atunci când era Alina plecată (n.r. – în America). El a stat vreo două zile fără ea, nu venise fina din America. A avut cinci zile permisie, două zile a stat cu Pelinel, de i-a dat spermă, şi pe urmă trei zile a stat cu fina”. “A mers cu ea la doctor. În rest, nu ştiu mai multe”

“Aşa a fost, a mers cu ea la doctor. În rest, nu cunosc mai multe. Eu ştiu că i-a dat spermă, de unde să ştiu ce şi cum au făcut?!…”, a fost răspunsul naşului spiritual al lui Cristi Borcea şi al Alinei Vidican. Latifundiarul din Pipera este foarte hotărât să nu boteze niciun copil al lui Borcea din altă relaţie decât cea cu actuala soţie. Aşadar, nici viitorul copil pe care-l va avea cu Valentina Pelinel.
“Eu nu fac aşa ceva. Eu botez numai copiii făcuţi de Borcea cu fina mea, atât. Să-l boteze cine vrea pe copilul făcut cu Pelinel, eu nu botez decât copiii din căsnicie, făcuţi cu Sfânta Cununie, m-aţi înţeles?!…”

 Cât despre o posibilă întoarcere la gânduri mai bune faţă de Pelinel, Becali e foarte tranşant: “Într-adevăr, eu am sfătuit-o pe Alina să nu mai jignească pentru că nu este frumos. I-am zis: «Măi, fină, păi, ce, tu vorbeşti aşa, spui «zdreanţă»? Cum să-i spui «zdreanţă»?!…». Dar una e să vorbeşti şi alta e să botezi. Păi, ce, eu botez copiii lui Borcea cu toate curvele? Să facă el cu toate curvele copii şi eu să-i botez?!…”