Gigi Becali dubleaza primele dinamovistilor

Apropo.ro / 25.03.2008, 12:15
Gigi Becali dubleaza primele dinamovistilor
Gigi Becali intentioneaza sa faca tot posibilul pentru ca Steaua sa ajunga pe primul loc in Liga I.

Gigi Becali intentioneaza sa faca tot posibilul pentru ca Steaua sa ajunga pe primul loc in Liga I. In acest sens, echipa din Ghencea are nevoie din nou de ajutorul dusmanului de moarte din Stefan cel Mare, care etapa viitoare va intalni actualul lider al campionatului, CFR Cluj. 

Desi Becali si conducerea dinamovista neaga o eventuala stimulare, Prosport spune ca finantatorul Stelei va dubla valoarea primelor jucatorilor dinamovisti, de la 5.000, suma promisa de conducerea clubului in cazul unei victorii impotriva clujenilor, la 10.000 de dolari, in cazul in care acestia vor reusi detronarea liderului.

"Nu mai stimulez pe nimeni, dar nu stiu ce fac nepotii mei. Si ei sunt milionari, doar ca nu fac parte din conducerea Stelei", a declarat Gigi Becali.

"Pot sa va garantez ca Dinamo va disputa partida cu CFR numai cu gandul la Dinamo", a declarat Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo.

"Nu vom ajuta Steaua in meciul de duminica, mai ales ca-mi doresc sa ia titlul CFR-ul", a spus Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo.

"Nu va veni Gigi la meciul cu CFR, pentru ca ar fi obligat sa poarte fularul lui Dinamo", a declarat Vasile Turcu, vicepresedinte Dinamo.

S-ar putea repeta episodul de anul trecut, atunci cand Dinamo a invins pe CFR Cluj, permitand astfel Stelei sa se claseze pe  locul secund, ceea ce a facilitat participarea acestora in grupele Champions League.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!