Gigi Becali: Eu fac ultima selectie a jucatorilor

Apropo.ro / 20.12.2007, 10:08
Gigi Becali: Eu fac ultima selectie a jucatorilor
Gigi Becali spune ca a urmarit multe casete video cu evolutiile jucatorilor ce ar putea fi transferati la formatia antrenata de Lacatus

Gigi Becali spune ca a urmarit multe casete video cu evolutiile jucatorilor ce ar putea fi transferati la formatia antrenata de Marius Lacatus, precizand ca va avea ultimul cuvant in privinta achizitiilor

"Pentru Dica inlocuitor poate fi Datolo sau poate fi Armenteros. E vorba de trei mijlocasi si un atacant care ne intereseaza in acest moment. De acum ma ocup eu personal, o sa vedeti la Steaua spectacol si goluri. Am vazut zeci de casete zilele astea, m-am fortat. Lacatus, Adi Ilie, Argaseala, mi le prezinta, ei imi fac o selectie, dar eu fac ultima selectie", a spus patronul Stelei.

Oficialul stelist a mentionat ca atacantul Bogdan Stancu de la Unirea Urziceni este un jucator de valoare, dar un transfer al sau poate fi luat in calcul abia la vara. "E posibil sa vina la Steaua, dar in vara, acum vrem altceva. E de valoare, dar la vara e bun. Un cuvant de spus va avea si Giovanni (n.r. – Ioan Becali)", a comentat Becali.

Becali crede ca actualul lider, CFR Cluj, va termina abia pe locul trei campionatul, in timp ce echipa sa va castiga titlul, iar Rapid se va clasa a doua si va merge in turul preliminar al Ligii Campionilor. "Cum vad clasamentul final? Steaua pe locul unu, Rapid pe doi si CFR Cluj pe trei. De Dinamo nu vreau sa vorbesc, sa nu se spuna apoi ca sunt rautacios", a afirmat finantatorul stelist.

Gigi Becali a afirmat ca este "supermultumit" de realizarile din acest an. "Am fost in Liga Campionilor, am stat la masa bogatilor, plus ca sunt pe locul doi in campionat, asa ca sunt supermultumit. Imi doresc ca 2008 sa fie macar pe jumatate cum a fost anul asta de norocos. 2007 a fost un an extraordinar. Ce a facut Steaua nu va mai face nimeni. Echipa nationala de zece ani se chinuia sa ajunga la un turneu final, iar pentru o echipa de club asta inseamna Liga Campionilor. Noi am fost de doua ori la rand si o sa ne calificam si a treia oara, o sa vedeti", a spus el.