Gigi Becali: „Fetele mele se vor întâlni cu băieți când vor avea 18 ani”

Apropo.ro / 04.09.2012, 13:40
Gigi Becali:
Gigi Becali vorbește despre regulile stricte pe care le impune fetelor sale, chiar și în privința relațiilor cu băieții.

Gigi Becali are foarte mare grijă de cele trei fete ale sale Teodora (17 ani), Alexandra (16 ani) și Cristina (12 ani). El este susținut puternic de soția lui, Luminița Becali, care îi este și verișoară de gradul trei. Ea este cea care se ocupă de casă și de cele două fete.

Sunt mândru de ele, au medii de 9.00 – 9.50, e mare lucru să ai notele astea la liceu„, spune Gigi Becali.

Gigi Becali a declarat că se comportă cu cele două fiice ale sale așa cum a văzut că făcea tatăl său cu surorile lui.

Eu le cresc pe ele cum le-a crescut tata pe surorile mele. Tata avea o toporișcă pe un dulap și le-a spus surorilor mele că le lasă să se întâlnească cu băieți„, mai spune Becali.

De asemenea, Gigi le-a spus fetelor sale că la 18 ani vor avea voie să se întâlnească cu băieții, dar le-a sugerat și modul în care să o facă.

Când stai în dreapta lui, mâna aia trebuie să și-o țină în buzunar. Dacă stai în stânga, mâna stângă o ține în buzunar. Nimeni nu are voie să te atingă!. Fetele mele se vor întâlni cu băieți când vor avea 18 ani, dar eu voi ști cu cine. Și nimeni nu are voie să le atingă. Doar bărbații cu care se vor căsători au voie să le atingă, unul singur toată viața!„, a povestit Becali.

Primul care o va săruta pe fata mea, o va lua de nevastă„, a mai declarat Gigi Becali.