Gigi Becali huiduit în timpul prezentarii lotului Stelei

Apropo.ro / 21.07.2007, 15:13
Gigi Becali huiduit în timpul prezentarii lotului Stelei
Principalul finantator al FC Steaua, Gigi Becali, a fost huiduit, vineri, de o parte a spectatorilor prezenti pe stadionul din Bulevardul Ghencea, atunci când si-a facut aparitia pe gazon, în timpul prezentarii jucatorilor din lotul pregatit de Gheorghe Hagi. Spectacolul în cadrul

Principalul finantator al FC Steaua, Gigi Becali, a fost huiduit, vineri, de o parte a spectatorilor prezenti pe stadionul din Bulevardul Ghencea, atunci când si-a facut aparitia pe gazon, în timpul prezentarii jucatorilor din lotul pregatit de Gheorghe Hagi.

Spectacolul în cadrul careia au fost prezentati componentii lotului Stelei pentru sezonul 2007/2008 a început prin prezentarea, pe tabela electronica, a unor imagini cu goluri marcate pentru formatia din Bulevardul Ghencea de actualul antrenor Gheorghe Hagi si de managerul sportiv Adrian Ilie, precum si reusitele „ros-albastrilor” în editia 2006/2007 a Ligii Campionilor.

Apoi, jucatorii au aparut în fata celor aproximativ 10.000 de spectatori într-un automobil Audi A4 decapotabil, în care au efectuat un tur de stadion. Printre jucatorii prezentati vineri nu s-au numarat Sorin Ghionea, Vasilica Cristocea si Valentin Badea, toti trei accidentati. Pe rând, în fata spectatorilor au aparut portarii Cornel Cernea (numarul 12) si Andrei Vâtca (82) si jucatorii de câmp Alexandru Iacob (2), Dorin Goian (3), Pavel Golanski (4), Ifeanyi Emeghara (13), Mihai Nesu (15), Eugen Baciu (17), Petre Marin (18), Valentin Badoi (29), Eric Bicfalvi (7), Ovidiu Petre (8), Gabriel Bostina (11), Banel Nicolita (16), Florin Lovin (20), Razvan Ochirosii (21), Marius Croitoru (26), Gigel Coman (28), Nicolae Dica (10), Victoras Iacob (19), Adrian Neaga (25), Mihai Gurita (34) si Mirel Radoi (6).

Momentul prezentarii capitanului Mirel Radoi a fost unul amuzant, dupa ce crainicul, Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, a anuntat initial ca fotbalistul este Sorin Ghionea, iar mai apoi Valentin Badea.

În timp ce Pawel Golanski efectua turul de stadion, finantatorul Gigi Becali a pasit pe teren din tunelul de acces la vestiare, împreuna cu varul sau Virgil Becali, moment care i-a atras un cor de fluieraturi si huiduieli din partea unei parti a spectatorilor. Dupa putin timp, Becali a reintrat în tunel, de unde a plecat apoi cu masina, ocolind stadionul pentru a ajunge la loja.

Fotbalistii stelisti au purtat în momentul prezentarii tricouri cu un design de acum 60 de ani, pe care a fost imprimat numele si numarul fiecaruia.

Cei mai aclamati fotbalisti stelisti au fost Nicolae Dica, Banel Nicolita, Dorin Goian si Adrian Neaga, în timp ce jucatorii care au primit cele mai putine aplauze au fost Eugen Baciu, Gigel Coman si Florin Lovin.

Antrenorul Gheorghe Hagi a fost ultimul care a intrat pe teren si nu a mai facut turul de onoare al stadionului, limitându-se la a saluta galeria în „stilul Galatasaray”.

Factiunea de la Peluza Sud a galeriei steliste a luat loc la tribuna a II-a, unde a fost afisat si un banner cu mesajul „Steaua 1947 suntem noi”.

Mediafax