Gigi Becali il lauda pe Paszkany si il ironizeaza pe Borcea

Apropo.ro / 25.09.2008, 10:03
Gigi Becali il lauda pe Paszkany si il ironizeaza pe Borcea
Finantatorul Stelei l-a intepat din nou pe Cristi Borcea, spunand despre acesta ca nu se pricepe deloc la fotbal.

Finantatorul Stelei l-a intepat din nou pe Cristi Borcea, spunand despre acesta ca nu se pricepe deloc la fotbal, chiar daca este implicat de 18 ani in acest fenomen.

Becali nu i-a uitat nici pe Vasile Turcu sau George Copos, despre care are aceeasi parere, deoarece nu au reusit nicio performanta in plan fotbalistic.

Patronul Stelei l-a laudat doar pe seful celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, despre care a spus ca se pricepe la fotbal.

"Pot spune ca eu si Paszkany suntem singurii care ne pricem pe fotbal. Borcea nu se pricepe. E de 18 ani in fotbal si nu stie nimic, nu are nicio performanta. Arbitrii pe care ii cunoaste el, nu l-au ajutat. Nu a facut performanta. Nici Turcu nu stie fotbal. Eu nu vorbesc din filme. Copos ce a facut? Nu a facut nicio performanta. Eu cand am venit la Steaua eram pe 13, iar in al primul an am castigat campionatul. Eu nu ma laud cu asta. Faptele vorbesc. Mihai Stoica nu are ce cauta in discutia asta. El a fost platit sa faca ce a facut. Daca nu era priceput il dadeam afara mai devreme. Eu nici nu l-am dat afara, a plecat singur", a spus Becali la televiziunea gazetei.

Imagine: Mediafax Foto