Gigi Becali: Jucatorii mei sa zica mersi ca sunt și pe locul 2

Apropo.ro / 11.11.2006, 13:52
Gigi Becali: Jucatorii mei sa zica mersi ca sunt și pe locul 2
Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat vineri ca jucatorii sai trebuie sa fie mulțumiți ca se afla pe locul doi în clasament, pentru ca Dinamo nu este în cadere, ci "în superforma". "Jucatorii sa zica mersi ca sunt și pe locul doi. Îi mulțumesc lui

Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat vineri ca jucatorii sai trebuie sa fie mulțumiți ca se afla pe locul doi în clasament, pentru ca Dinamo nu este în cadere, ci „în superforma”.

„Jucatorii sa zica mersi ca sunt și pe locul doi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca suntem acolo, îmi e sa nu-l pierdem și pe ala. Daca s-ar putea sa se termine acum campionatul și sa ramân pe locul doi, aș fi mulțumit. Cum sa nu-ți fie frica atunci când ești la doua puncte avans? Ai pierdut un meci, gata, ai cazut pe trei. Îmi place doar locul unu, ma doare, dar n-am ce sa fac. Fac tot posiilul, bag bani, ce sa le fac, sa-i învaț eu pe ei?”, a spus Becali, care, de nervi, a rupt un stilou de pe birou și apoi l-a aruncat pe jos.

Gigi Becali a declarat ca Dinamo nu este în cadere. „Ce a pațit Dinamo? A câștigat 13 meciuri la rând, trebuie sa-i premieze. Dinamo e în superforma, a pierdut un singur meci, la Cluj, ala din Cupa României nici nu se pune, deoarece Cupa nu-i intereseaza pe oameni și nici pe ei. Pe mine nu ma intereseaza Cupa, lupta jucatorii ca sunt sportivi și trebuie sa câștige. Unde visați voi caderea lui Dinamo? În 14 meciuri a pierdut doar unul, cu Pandurii a fost doar un accident, mare lucru. Adica Dinamo e lider la 11 puncte avans și e în cadere? Sa critici Dinamo la ora asta, înseamna ca vorbești aiurea. Dinamo trebuie sa fie mulțumita, mai poate pierde înca trei meciuri și tot pe primul loc ramâne”, a spus Becali.

Aflând ca arbitrul Sorin Corpodean nu ar fi mulțumit de decizia suspendarii sale pe 18 luni și ca ar dori sa-l acționeze în instanța, Becali a afirmat: „Ce vroia? E nemulțumit? Nenorociții aștia, dupa ce ca fac nenorociri, mai fac și ca fetele mari. Adica ea e fata mare, dar face alte prostii. Cam așa sunt aștia. Dupa ce ca a jefuit meciul ala (n.r. – cu Dinamo)….Nu le mai merge mult la tâlhari. Daca ma da în judecata, o sa fac și eu dezvaluiri, sa vedeți și voi cât de corect e Corpodean asta. Sa îndrazneasca!”.

Întrebat daca nu se teme ca s-ar putea forma o coaliție împotriva echipei sale, Gigi Becali a menționat ca abia așteapta acest lucru. „Sunt prea puternic, n-au ce sa-mi faca. Dar sa faca o coaliție, cu toți, așa îmi place mie, o sa ma bat cu toți. Sa faca, FRF, LPF, toate cluburile, sa fie toate împotriva mea”, a spus el.

Becali și-a expus planurile de viitor. „Nimeni nu îmi va închide gura, decât adevarul, dreptate și pamântul. Numai pamântul îmi va închide gura. Daca voi ajunge președinte, politicul nu se va implica în fotbal, nu. Ca președinte voi face dreptate în toate domeniile. O sa vreau atunci ca toți sa faca un singur lucru: sa devina corecți. Nu vreau moartea pacatosului, ci îndreptarea lui, cei bolnavi sa devina sanatoși. Daca va avea Steaua de suferit? Nu, trei minute vor conta cât 24 de ore, doar trei cuvinte spun în interesul Stelei și toata lumea trebuie sa lupte în interesul Stelei. Chiar și dinamoviștii”, a comentat el.

Mediafax