Gigi Becali: Jucatorii parca erau iepurași

Apropo.ro / 02.06.2006, 09:49
Gigi Becali: Jucatorii parca erau iepurași
Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca jucatorii sai "parca erau iepurași" la meciul cu Jiul Petroșani, câștigat de echipa antrenata de Cosmin Olaroiu cu scorul de 1-0, în etapa a XXIX-a, penultima a Diviziei A. "Ciudat

Președintele Consiliului de Administrație al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca jucatorii sai „parca erau iepurași” la meciul cu Jiul Petroșani, câștigat de echipa antrenata de Cosmin Olaroiu cu scorul de 1-0, în etapa a XXIX-a, penultima a Diviziei A.

„Ciudat meci, aveam deja emoții. În repriza a doua parca jucau ca la antrenament, înnebunisem. Probabil celor de la Jiul le convenea 1-0, sa nu ia mai multe, iar noua ne convenea sa câștigam. Asta a contat în teren. Jucatorii mei trebuia sa fie pe teren ca lupii. Nu știu ce s-a întâmplat. O sa vorbesc cu ei, sa vad. Parca erau iepurași. Nu credeam sa am emoții cu Jiul. Daca jucam așa, la Vaslui o sa avem probleme. Dar nu va fi așa, pentru ca înainte de meci ma voi duce în cabina și va fi ca la Bistrița. Vasluiul este în vacanța, pentru ce sa mai joace? Poate pentru vreo prima de la Rapid”, a spus Becali.

Președintele stelist a declarat ca va oferi o prima jucatorilor echipei Sportul, pentru a încurca formația Rapid. 

De asemenea, Becali a spus ca nu s-a temut ca o sa cada nocturna. „Avem grup electrogen”, a spus Becali.

Gigi Becali este convins Steaua va fi campioana duminica, dupa meciul Rapidului cu Sportul Studențesc. „Sa dea Dumnezeu sa fim noi campioni deja duminica, eu asta vreau. Daca Sportul face egal, la revedere, am terminat bâlciul. Este Șiman finul lui Copos, dar vor și ei în cupele europene. A aranjat Dinu Vama (n.r. – președintele FC Rapid, Dinu Gheorghe) sa joace Vasluiul vineri, sa fie odihnita cu noi, Dinamo – FC Național sa se joace înainte ca sa vada daca Sportul poate da trei puncte Rapidului, dar nu le-a ieșit nimic. Mâine seara vom fi campioni”, a spus Becali.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, considera ca victoria din meciul cu Jiul este una mica, dar cele trei puncte obținute sunt mari. „Nu a fost meci de vacanța. Daca ma conectați acum la aparate, nu la poligraf ca nu este cazul, le stric, pentru ca am avut puține emoții. Dar se poate lua un campionat fara emoții. Mai avem și mâine și poate apoi nu mai avem”, a precizat Stoica.

Mihai Stoica a menționat ca spera ca Steaua sa sarbatoreasca duminica seara. „Dar daca se respecta ce s-a întâmplat anul trecut, se pare ca va trebui sa așteptam pâna la ultimul meci și va fi cumplit, pentru ca la Vaslui va fi foarte greu, nu o sa se dea la o parte. Una este sa joci cu titlul pe masa acasa, iar alta sa nu joci niciun meci acasa întreg returul. În ligheanul asta și fara spectatori, este o atmosfera… Bine ca se darâma! Când am vazut ca se stinge nocturna, ma gândeam la o mâna criminala, dar nu era cazul. Este bine când te apropii de titlul 23. Probabil ca mulți vor la Steaua, dar este cam puțin loc în vestiar”, a adaugat Stoica.

(Serviciul AUDIO al agenției MEDIAFAX va pune la dispoziție înregistrarea declarațiilor lui Gigi Becali și Mihai Stoica. Pentru a beneficia de acest serviciu puteți accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenției sau direct adresa de internet http://audio.mediafax.ro)

(Eugen Gheorghe; [email protected])

Mediafax