Gigi Becali lanseaza Steaua TV (Prosport)

Apropo.ro / 01.02.2009, 10:37
Gigi Becali lanseaza Steaua TV (Prosport)
Oficialii din Ghencea vor sa dea o mare lovitura de imagine in Liga I, fiind pe cale sa lanseze primul post privat de televiziune al unei echipe de fotbal din Romania, scrie Prosport.

 

Intr-o luna lansez  Steaua TV. Ar putea fi lansata chiar si in doua saptamani. Sa vedem!”, a spus Gigi Becali zilele trecute. Daca in 2007, patronul ros-albastrilor a avut ghinion si i s-a refuzat proiectul unei televiziuni de catre CNA, pe motiv ca putea avea numele unui om politic – Becali TV -, acum lucrurile sunt certe. „Ni s-a acordat licenta de catre CNA si postul poate emite oricand. Insa mai sunt probleme legate de programul zilnic al televiziunii. Cu siguranta, Steaua TV se va concentra in principal pe emisiuni legate strict de echipa, dar vor fi si altele, cu caracter social”, a afirmat un oficial al Stelei despre acest proiect care va prezenta pas cu pas amanunte din viata fotbalistilor, antrenamentele echipei sau povesti.

Oficialii din Ghencea vor sa atraga fanii alaturi de noul post TV, prezentandu-le in reluare meciurile oficiale pe care le joaca Steaua in Liga I in acest retur. Astfel, desi drepturile TV ale campionatului romanesc apartin celor de la Antena 1 si RCS-RDS, conducatorii stelisti vor miza pe faptul ca, la 48 de ore de la disputarea unei partide, clubul devine proprietarul drepturilor si poate sa le foloseasca in interes personal.

Becali a cumparat un post de televiziune online, Good Life Channel, cu arie de acoperire nationala, infiintat in 2006, iar suma tranzactiei se zvoneste a fi de 200.000 de euro. Televiziunea Stelei urmeaza sa emita, cel mai probabil, pe cablu, iar grila de programe va contine si emisiuni sociale, urmand modelul fostului proiect Becali TV sau va fi exclusiv destinata amanuntelor din curtea Stelei, caz in care va emite doar pe internet. Locatia va fi tot la stadionul din Ghencea, la tribuna oficiala, urmand sa fie angajat personal specializat in activitatea TV.

Mai multe detalii despre Steaua TV, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport