Gigi Becali: „M-ati umilit destul, ajunge!” (Libertatea)

Apropo.ro / 13.04.2009, 10:50
Gigi Becali:
Regrete, sperante, iertare si ganduri chinuitoare care nu-i dau pace lui Becali, acolo, intre cei patru pereti, scrie Libertatea.

Update: Motivarea instantei Tribunalului Bucuresti prin care George Becali a ramas in arest.

"Pericolul  concret pentru ordinea publica pe care l-ar prezenta lasarea in libertate a inculpatilor si care justifica luarea celei mai severe masuri preventive, respective arestarea, reiese din imprejurarile concrete ale savarsirii faptelor si anume aducerea si tinerea partilor vatamate in cadrul unei asa zise justitii private, conduse de inculpatul George Becali, desfasurata intr-un local public si filmata, in conditiile in care partile vatamate erau ranite, una dintre ele fiind pusa chiar in postura de a fi iminent agresata cu un cutit de unul dintre faptuitori”.

Aceasta este una din principalele motive pentru care Gigi Becali a ramas in arestul Politiei.

Vezi celelalte motive ce au justificat arestarea lui Gigi Becali!

Interviu Gigi Becali, aparut in Libertatea:

– Ati spus ca sunteti tinut ca un animal. De ce?
– Arestul este foarte strict din punctul de vedere al libertatii. Situatia nu ma deranjeaza, as putea sa stau si in conditii de 10 ori mai rele, dar sunt inchis intre patru pereti cu doua pachete pe luna, un telefon pe saptamana cu familia, televizor o data pe saptamana, doua ore. Libertatea este cea mai importanta valoare. Colegii de camera imi fac toate poftele. Un lider conduce oriunde s-ar afla. In prima zi am rupt toate pozele cu femei de pe toti peretii.

– Ati spus ca ati ajuns in arest ca o pedeapsa primita de la Dumnezeu. Care ar fi pacatele pentru care acum platiti cu libertatea?
– Pacatele mele le spun la spovedanie. Oricum, din cele publice stiti ca am injurat, ca am jignit, ca am judecat, ca am fost trufas. Dar veti vedea un Becali schimbat la 180 de grade, nu de teama arestului. Intrebati gardienii si va vor spune ca sunt uimiti cu cata demnitate am indurat situatia.

Mai multe detalii despre declaratia lui Gigi Becali, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Mediafax.ro