Gigi Becali: Ma implic la echipa

De: Mirel Mircea / 25.02.2008, 10:18
Gigi Becali: Ma implic la echipa
Infrangerea Stelei la Iasi nu i-a picat bine finantatorului Gigi Becali, acesta declarand aseara ca de acum iniante se va implica la echipa

Infrangerea Stelei la Iasi nu i-a picat bine finantatorului Gigi Becali, acesta declarand aseara ca de acum iniante se va implica la echipa, altfel se va "alege praful".

"Daca ma implic pentru meciul cu CFR? Bineinteles ca ma implic. Daca nu ma implic, se alege praful. Lacatus nu va fi schimbat pana la finalul campionatului, orice s-ar intampla. Ce facem acum, pierdem un meci-doua si schimbam antrenorul? Oricum, nu va mai fi ce a fost, nu va mai fi increderea aia maxima, nu mai am increderea aia, trebuie sa mi-o recastige", a spus Becali la Fanatik Show.

"Stai sa vezi in meciul cu CFR, o sa ma implic eu ca sa bata Steaua cu 3-0, altfel pierde cu 2-1. Asa s-a intamplat intotdeauna cand am stat cuminte si nu m-am bagat, cum am venit eu, cum s-a revitalizat echipa. Asa a fost si cu Olaroiu. O sa castigam toate cele 14 meciuri ramase. O sa discut cu Lacatus de echipa, cum sa faca ce vrea? Daca face ce vrea, n-ati vazut ce se intampla? Conteaza sa ne consultam toti si sa castige Steaua meciuri", a mai spus Becali.