Gigi Becali: O sa spun ca am glumit

De: Mirel Mircea / 19.03.2008, 10:36
Gigi Becali: O sa spun ca am glumit
Gigi Becali "o intoarce ca la Buzau" si spune ca in cazul in care va fi chemat la Comisia de Disciplina a FRF, va spune ca a glumit

Gigi Becali "o intoarce ca la Buzau" si spune ca in cazul in care va fi chemat la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, va spune ca a glumit atunci cand a dezvaluit ca a dat bani unui arbitru.

"O sa spun ca am glumit atunci cand am zis ca am dat bani la arbitri. Oricum nu are ce sa-mi faca Mircea Sandu, ceea ce am facut eu este o spovedanie publica", a spus Becali pentru ProSport.

In incercarea de a drege busoicul, conducerea FC Steaua a postat un comunicat pe siteul oficial al clubului in care se spune ca declaratiile lui Gigi Becali au avut darul de a verifica reactiile «pritenilor» din lumea fotbalului.

"FC Steaua Bucuresti face cateva precizari cu privire la declaratiile domnului George Becali, care a spus, in cadrul emisiunii TV Fanatik Show, de la Telesport, ca, in urma cu cativa ani, a platit un arbitru pentru a favoriza Steaua intr-o partida. In mijlocul tuturor discutiilor si valurilor de contestari la adresa echipei, domnul Becali a facut acestedeclaratii cu scopul de a verifica reactiile «prietenilor» din lumea fotbalului si a tratat acest episod ca pe o gluma. De altfel, domnia sa a revenit, in cursul zilei de marti, cu urmatoarea declaratie: «O sa spun ca am glumit atunci cand am zis ca am dat bani la arbitri»", se arata in comunicat.