Gigi Becali: „Președintele CNCD ar trebui să fie un țigan”

De: Dragos Tanase / 11.10.2012, 09:53
Gigi Becali:
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat, miercuri, într-o emisiune televizată, că președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ar trebui să fie un țigan, pentru că actualul conducător, Asztalos Csaba Ferenc, este împotriva românilor.

Becali s-a declarat de acord cu propunerea șefului LPF, Dumitru Dragomir, de a-l schimba pe Asztalos Csaba Ferenc de la președinția CNCD.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, că va propune Guvernului să-l schimbe imediat pe Asztalos Csaba Ferenc din funcția de președinte al Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pentru că vede manifestări discriminatorii în fotbalul românesc, deși, în opinia șefului LPF, acestea nu există.

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir

Patronul stelist a reafirmat faptul că va plăti nicio amendă pe care o va primi de la CNCD, menționând că este sigur că nu va păți nimic.

Președintele CNCD, Asztalos Csaba Ferenc, a declarat, agenției MEDIAFAX, că în cazul în care oficialii FC Steaua vor continua să aibă aceeași atitudine disciminatorie, formația antrenată de Laurențiu Reghecamp „se va frige foarte urât”, făcând referire la monitorizarea clubului de către UEFA.

Astztalos nu a dorit să se antepronunțe în cazul gestului făcut de managerul Mihai Stoica
, la finalul partidei cu CFR Cluj, când a înfipt un steag al României în dreptul unei porți, dar l-a catalogat drept șmecheresc.

Citește ce declarațiile lui Becali și ale lui Dragomir, pe Mediafax.ro