Gigi Becali ramane in arest

Apropo.ro / 06.04.2009, 22:30
Gigi Becali ramane in arest
Gigi Becali ramane in arest, dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins recursul depus de avocatii sai.

Gigi Becali ramane in arest, dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins recursul depus de avocatii finantatorului Stelei.

Sedinta de judecata in cazul eliberarii lui Gigi Becali si a altor patru persoane fusese suspendata, astazi in jurul orei 13:00, pentru ca avocatii omului de afaceri au recuzat completul de judecata, dar cererea a fost ulterior respinsa, conform editiei online a ziarului Gandul.

Omul de afaceri a fost arestat, vineri dimineata, pentru 29 de zile, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala, care au admis cererea procurorilor in acest sens.

Instanta a apreciat ca nu este de conceput intr-o societate democratica cu reguli de conduita si convietuire clara, chiar daca s-ar proba in mod cert ca victimele – Tinel Nicolae, Constantin Stan si Stefan Margean – sunt autorii furtului autoturismului lui Gigi Becali, sa se recurga la "proceduri judiciare paralele" care nu au nicio legatura cu ordinea si statul de drept, ci intra in sfera ilicitului penal. 

Alaturi de Becali au mai fost arestate garzile sale Catalin Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu. Instanta a dispus ca toti cei cinci sa stea in arest 29 de zile.

In cazul lui Marius Petrinel Geavela, instanta a decis sa nu ia masura arestarii preventive, interzicandu-i insa acestuia sa paraseasca tara.

Mai multe detalii despre decizia judecatorilor, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Mediafax.ro