Gigi Becali vrea sa ceara daune

Apropo.ro / 18.02.2004, 09:49
Gigi Becali vrea sa ceara daune
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca va cere despagubiri în valoare de 10 milioane de dolari, în cazul în care cei patru jucatori steliși vor fi sancționați pentru ca nu s-au prezentat la echipa naționala pentru turneul din Cipru. "Am sa cer despagubiri, poate

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca va cere despagubiri în valoare de 10 milioane de dolari, în cazul în care cei patru jucatori steliși vor fi sancționați pentru ca nu s-au prezentat la echipa naționala pentru turneul din Cipru.

„Am sa cer despagubiri, poate chiar 10 milioane de dolari, pentru ca sanționarea celor patru jucatori ar putea afecta șansele echipei Steaua de a obține titlul și de a se califica în grupele Ligii Campionilor, așa cum îmi doresc. Nu am sa cer daune federației, ci lui Mircea Sandu (n.r. – președintele FRF) și celor care vor lua o astfel de hotarîre”, a spus Becali.

Jucatorii steliști Mirel Radoi, Florentin Dumitru, Dorinel Munteanu și Nicolae Dica au refuzat convocarea la echipa naționala pentru turneul din Cipru. Ei au trimis la FRF adrese prin care anunțau ca se retrag de la echipa naționala daca nu beneficiaza de același tratament ca și fotbaliștii români care activeaza în strainatate. FRF a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) sa îi sancționeze pe fotbaliștii gruparii din Bulevardul Ghencea, conform regulamentului.

Mediafax