Gigi il ironizeaza pe Giovanni

Apropo.ro / 28.04.2004, 10:12
Gigi il ironizeaza pe Giovanni
Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat, marți, ca l-au suparat declarațiile facute de președintele FC Rapid la adresa sa și a conducerii gruparii din Bulevardul Ghencea. "M-au suparat declarațiile lui, deși în ultimul timp am rîs la auzul

Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat, marți, ca l-au suparat declarațiile facute de președintele FC Rapid la adresa sa și a conducerii gruparii din Bulevardul Ghencea.

„M-au suparat declarațiile lui, deși în ultimul timp am rîs la auzul afirmațiilor pe care le-a facut. Giovanni nu este sanatos, bate cîmpii daca spune ca m-a crescut și m-a civilizat pe mine. Avem alte valori și concepții în viața. A luat-o razna, eu l-am vazut odata la trei, cinci sau șapte ani. Am înțeles ca a zis ca a crescut toata conducerea Stelei. Pe Pițurca l-o fi crescut cînd a cîștigat Cupa Campionilor. Putea el sa creasca pe cineva vreodata?”, a spus Becali.

Ioan Becali declarase, luni, într-o conferința de presa: „Probabil ca ei ma iubesc daca pronunța numele meu, dar va spun ca atunci cînd sînt lînga ei tremura. Toți acei prieteni ai mei știu ca i-am crescut, i-am civilizat și i-am pus pe drumul spre performanța și se tem”.

Gigi Becali a afirmat ca nu va mai pronunța numele varului sau. „S-ar zvîrcoli tata în mormînt sa auda ca m-a crescut el pe mine. N-o sa mai pomenesc numele lui, trebuie sa-l lași sa vorbeasca aiurea. O sa-i spun Nelu, nu Giovani, pentru ca așa îl știam eu cînd ma «creștea». O sa spuna dupa ce mai cîștiga unul sau doua meciuri ca m-a învațat sa conduc și clubul. Daca zice ca l-a crescut pe Mihai Stoica, atunci trebuie sa-i întoarca serviciul și sa-l învețe cum se conduce un club. O sa-i dau voie lui Mihai Stoica o luna sau doua, sa-l învețe cum se conduce clubul. La anul mai vorbim de Rapid, acum este distanța prea mare”, a menționat Becali.

Patronul stelist a subliniat ca Ioan Becali nu mai inspira teama nimanui. „Nu ma duc la meciul cu Germania, mi-este teama ca ma bate conducerea Rapidului. Dar o sa stau singur lînga bodyguarzii lor. O sa stau la ei acolo, în casa Ministerului Transporturilor, pentru ca acolo nu este la Rapid. Daca vrea Giovani, sa schimbe și patronul, nu ma intereseaza, o sa fie patron adevarat”, a spus Becali.

Mediafax