Gigi isi vrea banii inapoi

Apropo.ro / 17.06.2008, 12:21
Gigi isi vrea banii inapoi
Discutiile privind contestatia lui Gigi Becali privind sechestrul asupra sumei de 1,7 mil € vor fi reluate in 15 iulie, la Tribunalul Bucuresti.

Discutiile privind contestatia formulata de Gigi Becali si Teia Sponte privind sechestrul instituit de procurorii DNA asupra sumei de 1,7 de milioane de euro in dosarul "valiza" de la Cluj vor fi reluate in 15 iulie, la Tribunalul Bucuresti, dupa ce completul de judecata de azi a constatat azi ca nu este competent sa judece fapte de coruptie.

Avocatul lui Gigi Becali si Teia Sponte a cerut instantei anularea rezolutiei DNA prin care a fost respinsa solicitarea ridicarii sechestrului de pe suma de 1,7 milioane de euro, retinuta la Cluj.

Motivul sustinut de avocat este acela ca legea prevede, in opinia acestuia, confiscarea doar a sumelor cu titlu de mita oferite catre functionari publici.

"Suma asupra careia a fost instituit sechestru asigurator si care ar fi constituit mita nu a trecut din posesia mituitorului in posesia vreunui functionar sau alt subiect al infractiunii", apreciaza avocatul in cerere.

Citeste despre evolutia dosarului "valiza cu euro" la Mediafax