Gigi Multescu a demisionat de la Dinamo!

Apropo.ro / 31.03.2008, 15:12
Gigi Multescu a demisionat de la Dinamo!
Gheorghe Multescu si-a anuntat astazi demisia din functia de antrenor principal al formatiei din Stefan cel Mare

Gheorghe Multescu, cel de-al patrulea antrenor, din actualul sezon, al echipei Dinamo, si-a anuntat astazi demisia din functia de antrenor principal al formatiei din Stefan cel Mare.

Decizia a venit in urma infrangerii suferite de caini, in fata celor de la CFR Cluj, ceea ce a redus simtitor sansele dinamovistilor de a obtine locul al doilea, care permite accesul catre grupele Ligii Campionilor.

"Pentru mine, obiectivul a fost locul 2. Mai sunt putine sanse de a realiza acest obiectiv, tinand cont de etapele ramase de disputat pana la finalul campionatului. Am convenit cu conducerea clubului, de comun acord, rezilierea contractului. Sper ca Dinamo sa se califice intr-o cupa europeana!", a declarat Gigi Multescu pentru site-ul oficial al clubului.

Principalli favoriti pentru preluarea postului sunt Mircea Rednic, tehnicianul cu care Dinamo a castigat ultimul titlu de campioana, si Cristiano Bergodi, care s-a aratat dispus sa accepte imediat o eventuala propunere de a veni pe banca ros-albilor.

Cine crezi ca va fi viitorul antrenor al lui Dinamo?