Gina catre Marica: „Nu ma mai injura!” (Cancan)

Apropo.ro / 06.02.2009, 09:00
Gina catre Marica:
Atacantul lui Vfb Stuttgart a avut o iesire nervoasa din cauza faptului ca iubita nu-i raspundea la telefon, dar vedeta "Playboy" l-a pus la punct, scrie Cancan.

Unul dintre cele mai interesante cupluri de vedete, MaricaGina Pistol, traieste intens fiecare clipa, pentru ca "iubaretii" nu au mai mult de o luna impreuna. Asta par sa spuna ultimele evenimente petrecute intre cei doi. Desi plecase in Germania pentru a fi alaturi de Ciprian pentru o saptamana, Gina s-a intors mai devreme in tara, iar miercuri a iesit la un restaurant cu niste prieteni.

Prinsa in discutie cu amicii, vedeta "Playboy" nu a bagat de seama ca Marica ii trimisese mai multe mesaje. A observat tarziu, abia dupa ce telefonul i-a sunat de cateva ori. A raspuns. La capatul celalalt era Ciprian. "Buna….", atat a apucat sa spuna Gina. A urmat apoi o pauza de cateva secunde si a continuat: "Hai, mai, nu ma mai injura, nesimtitule". A urmat apoi o scurta conversatie intre cei doi, iar la final, "Bine, te pup!", semn ca, in cele din urma, cei doi au gasit o cale de intelegere.
Fotbalistul va reveni in tara duminica, fiind convocat la nationala pentru amicalul cu Croatia, din 11 februarie, de la Bucuresti.

Mai multe detalii despre relatia dintre Gina Pistol si Ciprian Marica, pe Cancan.ro.

 

Sursa foto: MediafaxFoto