Gina, Liviu şi Andrei, primele impresii despre Sri Lanka – Foto

De: Alexandra Necsoiu / 29.10.2018, 11:26
Gina, Liviu şi Andrei, primele impresii despre Sri Lanka - Foto
Cele 9 perechi de vedete au luat deja startul în competiţia pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru titlul de câştigător al celui mai dur show de aventură. După ce au fost concurenţi în primul sezon, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au venit în Asia într-o nouă ipostază, dar cei doi par să fi rămas şocaţi de experienţa trăită, când aveau la dispoziţie doar 1 Euro pe zi.

Drept urmare, chiar şi în condiţiile în care nu mai sunt în cursa contracronometru, principala lor grijă rămâne mâncarea: ”Ne cerem scuze colegilor noştri care încă nu au ajuns, dar le-am mâncat sandvişurile. Au avut o punguţă, nu am mâncat tot, ci doar ce era mai bun de acolo.”.

În ceea ce priveşte rolul pe care îl au Liviu şi Andrei în cel de-al doilea sezon, aceştia mărturisesc că îi încearcă sentimente puternice atunci când văd eforturile pe care le depun concurenţii, dar sunt încântaţi că noua ipostază le oferă ocazia să se bucure de experienţă şi de prima destinaţie- Sri Lanka: ”Noi suntem culoarea emisiunii, sarea şi piperul. Vedeţi pe feţele noastre zâmbitoare că e mult mai bine, e o postură minunată. Când am văzut că avem pat şi saltea am zis că am luat bonus. Ne uitam după amuletă.”, au glumit cei doi.

Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, era nerăbdătoare să înceapă noul sezon şi să cunoască noile locuri: ”Este prima dată când păşesc în Sri Lanka şi India, mi-am dorit de mult să ajung. Sri Lanka este un ţinut interesant. Mâncarea este foarte piperată, condimentată, iute, dar mie îmi place. Vremea ne-a dat puţin bătăi de cap, pentru că este capricioasă.” . Alături de concurenţi la fiecare punct de sosire, Gina empatizează cu trăirile celor 9 echipe care se luptă din răsputeri să obţină primul loc în fiecare etapă:

”Eu le văd partea umană, pentru că atunci când suntem pe sticlă toţi suntem zâmbăreţi. Dar aici îi văd şi din altă perspectivă, mai ales că cel de-al doilea sezon se anunţă a fi mult mai dificil. India este o ţară grea. ”
Drumul Elefantului se întinde din Sri Lanka până în India. 9 perechi de vedete luptă cu 1 dolar pe zi pentru a ajunge la final şi pentru a-şi depăşi limitele.