Gina Maican: „In topul pictorialelor Playboy este Nicoleta Luciu”

Apropo.ro / 07.12.2011, 09:20
Gina Maican:
Gina Maican a pozat pentru revista Playboy din decembrie, unde a intrat in pielea personajului Alba ca Zapada. Gina a acceptat sa raspunda si la cateva intrebari pentru Showbiz.ro.

Showbiz.ro: Felicitari pentru aparitia in Playboy! Cum te-ai simtit in pielea Albei ca Zapada?

Gina Maican: Multumesc! Ma simt Alba ca Zapada in asteptarea printului. A fost o experienta foarte interesanta. Iubesc acest personaj si mi-a fost foarte usor sa pozez. Bineinteles, asta se datoreaza si echipei, in special Art Directorului Tavi Cocis si fotografului Adrian Stoicoviciu, cu care nu sunt la prima colaborare. E un pictorial de care sunt mandra. Va invit sa cumparati revista.

Showbiz.ro: Pictorialul din Playboy al carei vedete din Romania iti place cel mai mult?

Gina Maican: In afara de mine (n.r.: rade), ramane in top Nicoleta Luciu.

Gina Maican

Showbiz.ro: Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?

Gina Maican: O zi din viata mea… Incepe dis-de-dimineata cu mic dejun copios, mici tabieturi ale femeilor, verificarea mail-ului, citirea tabloidelor, cateva exercitii de aerobica, dupa care sunt pregatita pentru o zi incarcata. De multe ori programul meu este atat schimbator incat nu stiu ce fac peste doua ore.

Showbiz.ro: Esti o persoana fericita? Spune-mi trei motive pentru care, in acest moment, simti ca esti fericita cu adevarat?

Gina Maican: Da, sunt o persoana fericita. In primul rand pentru ca sunt sanatoasa, in al doilea rand pentru ca am familia alaturi de mine si pentru ca partea profesionala capata contur.

Citeste mai multe detalii despre interviul cu Gina Maican, pe Showbiz.ro