Gina Pistol, animatoare : ”Când eram eu mică, mama nu avea bani” – FOTO

Apropo.ro / 16.07.2018, 10:59
Gina Pistol, animatoare : ”Când eram eu mică, mama nu avea bani” - FOTO
Gina Pistol, Margherita de la Clejani şi fraţii Cătălin şi Claudiu Moroşanu sunt cele patru vedete din echipa lui Nea Mărin, în cadrul show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

În restaurantul de pe malul Mării Negre pe care Nea Mărin îl administrează sunt organizate tot felul de evenimente, de la zile aniversare şi seri tematice, până la parastase. Într-una dintre seri, cele patru vedete pun la cale o petrecere surpriză pentru o fetiţă care îşi aniversează pentru prima dată în viaţă ziua de naştere, fără tatăl ei.

Şi pentru că vor ca totul să fie impecabil, Nea Mărin pune pe toată lumea la treabă, iar după ce termină cu toate sarcinile, Gina, Margherita, Cătălin şi Claudiu se costumează în eroi din poveşti precum Scufiţa Roşie, Albă ca Zăpada şi doi piraţi.

”Mi-a plăcut foarte mult, a fost emoţionant, chiar dacă a fost un mare efort şi multă muncă. Când eram eu mică nu aveam parte de asemenea petreceri surpriză. Mama nu mai avea bani şi pentru aşa ceva”, spune Gina Pistol.
Cum vor face faţă vedetele faţă atâtor provocări şi cum vor reuşi să mulţumească clienţii care vin la restaurantul lui Nea Mărin, telespectatorii vor afla luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.