Gina Pistol, cu posteriorul la vedere în faţa telespectatorilor – FOTO

Apropo.ro / 25.07.2018, 12:14
Gina Pistol, cu posteriorul la vedere în faţa telespectatorilor - FOTO
Sute de concurenţi s-au înscris în cel de-al şaselea sezon al show-ului culinar de pe Antena 1, ”Chefi la cuţite”, cu dorinţa de a-i convinge pe cei trei juraţi că au sarea şi piperul necesare pentru a trece în etapa următoare. Cu toate acestea, se pare că o candidată a reuşit să îi impresioneze pe Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în primul rând prin talentul său artistic.

 

Tânăra din Suceava şi-a pus la bătaie creativitatea şi le-a oferit chefilor, dar şi Ginei Pistol, cadouri personalizate. Pentru că este pictor, a reuşit să creeze nişte caricaturi savuroase, ce scot în evidenţă trăsăturile şi specificul fiecăruia dintre ei. Dacă Gina este portretizată ca o divă sexy, ”cei trei muşchetari” ai gastronomiei sunt, pe rând, Frank Sinatra, Superman şi Chuck Norris. Spre deliciul chefilor, fiecare schiţă a fost însoţită şi de un mesaj amuzant, ce a stârnit zâmbete la masa jurizării.
Care au fost reacţiile chefilor, dar şi cum au jurizat aceştia preparatul concurentei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în curând la Antena 1, în sezonul 6 ”Chefi la cuţite”.

 

Tags: