Gina Pistol, despre relația cu Alin Cocoș: „O facem destul de des!”

De: Mia Nicolescu / 25.04.2013, 07:18
Gina Pistol, despre relația cu Alin Cocoș:
Gina Pistol recunoaște că este foarte apropiată de Alin Cocoș, fiul vitreg al Elenei Udrea, și nu exclude o posibilă relație.

La începutul acestei luni, Gina Pistol a fost plecată pentru câteva zile la Paris, acolo unde a fost invitata specială la ziua de naștere a lui Alin Cocoș.

Cei doi au fost fotografiați împreună la întoarcerea în țară, când au plecat de la aeroport cu aceeași maișină.

După acest episod, zvonurile conform cărora Gina și Alin ar avea o relație amoroasă serioasă, nu au întârziat să apară. Ultima bârfă spunea chiar că Alin Cocoș i-ar fi oferit vedetei inelul de logodnă.

Alin Cocoș

„Eu și Alin suntem prieteni foarte buni, foarte apropiați. Ținem permanent legătura, vorbim la telefon, ieșim la masă, la cafea. O facem destul de des! În ceea ce privește inelul de logodnă, nu este un inel de logodnă! Este primul inel pe care mi-l cumpăr în viața mea. A costat 160 E și numai a inel de logodnă nu arată. Cum își poate imagina cineva că mă mărit cu un bărbat care îmi pune un șarpe pe deget?”, a declarat Gina Pistol.

„Aoleu, ce-am făcut de mă sunați?! Cu Gina este fix o relație de prietenie și punct. O cunosc de 10 ani… Contează cum a ajuns ea pe lista invitaților de la Paris?! Pur și simplu suntem prieteni, nu există nicio simpatie mai nouă sau mai veche între noi”, le-a spus Alin Cocoș celor de la Ring.