Gina Pistol, impecabilă în costum de baie, la Oceanul Indian – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 14:36
Gina Pistol, impecabilă în costum de baie, la Oceanul Indian - FOTO
Aflaţi la Oceanul Indian, Gina Pistol, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au profitat de câteva ore libere atunci când cursa a luat sfârşit mai devreme. În timp ce anumiţi concurenţi îşi căutau cazare şi se loveau de incertitudinea unui acoperiş deasupra capului şi a unei mese calde, iar alţii mai descurcăreţi îşi petreceau după-masa la o familie de localnici, Gina şi băieţii s-au bucurat de plajă şi de soare.

Imbrăcată într-un costum de baie inedit, prezentatoarea show-ului s-a aventurat în mare şi s-a bucurat de un peisaj unic, căci la ora la care ziua de filmare se încheiase, plaja era deja goală: ”Am ajuns la Oceanul Indian şi am profitat de această ocazie, pentru că în India nu ştiu când vom mai avea timp de aşa ceva. Vremea este minunată, nu mai este umezeală, iar soarele nu mai arde atât de tare.”, a declarat prezentatoarea show-ului.

Foşti finalişti al primului sezon, Liviu şi Andrei venit de data aceasta cu un alt rol şi i s-au alăturat Ginei, bucurându-se de o experienţă diferită : ”Nu lăsaţi peisajul să vă fure imaginaţia, pentru că nimic nu e ceea ce pare. Vin aici, pe plajă, stau câte patru-cinci ore, gândindu-mă…oare ce fac colegii mei. Au mâncat astăzi ceva, au găsit unde să doarmă? Nu e uşor, numai în pielea mea să nu fiţi!”, a glumit Liviu Vârciu. În timp ce Gina Pistol s-a răsfăţat în apa limpede a Oceanului Indian, băieţii au ales să se relaxeze într-un şezlong, încărcându-şi bateriile pentru o nouă zi de filmare.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.