Gina Pistol, în curând mireasă? Totul despre relaţia cu Alin Cocoş!

De: Cătălina Matei / 13.07.2016, 16:52
Gina Pistol, în curând mireasă? Totul despre relaţia cu Alin Cocoş!
Relaţia dintre Gina Pistol şi Alin Cocoş este deja de notorietate, cei doi pozând, în ultima vreme, într-un cuplu fericit.

Şi pentru că totul merge ca pe roate, vedeta a făcut un pas important şi s-a mutat definitiv la iubitul ei. Totul s-a petrecut în urma cu câteva zile, imediat ce vedeta a început filmările la emisiunea culinară pe care o prezintă la un post de televiziune.

Cum îşi făcea selfie Gina Pistol, „în tinereţe”! FOTO de colecţie

Relaţia este una extrem de serioasă şi se poate ajunge chiar şi în faţa Ofiţerului Stării Civile, după cum declară prietenii celor doi îndrăgostiţi.

O vedetă de la noi, dezvăluire de senzaţie! „Am fost întrebat câte femei am f**** până acum. Iată: „

“Pâna de curând, Ginuţa doar venea pe la Alin şi, uneori, mai rămânea şi peste noapte în vila lui. Nu s-a pus problema să se mute cu Cocoş jr. A preferat mai degrabă să locuiască în apartamentul său şi să aibă cu el o relaţie frumoasă. Totuşi, de puţin timp, de când a şi început să filmeze la sezonul doi al emisiunii culinare pe care o prezintă, blondina şi-a adus toate lucrurile în casa iubitului. A fost o decizie pe care au luat-o împreună şi, în mod normal, îi va apropia şi mai mult”, au spus prietenii celor doi pentru WOWbiz.ro.