Gina Pistol într-o rochie de mireasă atipică:,,Vrem să fim o familie fericită!”

De: Cristiana Trifu / 24.10.2017, 11:46
Gina Pistol într-o rochie de mireasă atipică:,,Vrem să fim o familie fericită!”
Glumele şi ironiile la adresa celui mai râvnit burlac de la masa jurizării ,,Chefi la cuţite” se vor sfârşi în această seară, de la ora 20:00, când Cătălin Scărlătescu va fi luat prin surprindere de desfăşurarea propriei nunţi.

După ce şi-a respectat promisiunea de a ajunge sub pragul de 90 de kilograme impus de Gina Pistol, colegii de platou decid că este momentul să îl împingă pe chef Cătălin să facă primul pas către căsătorie. ,,Vrem să fim o familie fericită!”, declară amuzat chef Dumitrescu ce pune la cale cele mai minuţioase detalii ale momentului spectaculos din seara aceasta, când frumoasa prezentatoare a emisiunii îşi va face apariţia îmbrăcată în rochie de mireasă. Care va fi reacţia lui chef Scărlătescu, cât de repede va lua acesta o decizie, dar şi care dintre concurente va contesta momentul romantic, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară.

Tot atunci, cei din faţa micilor ecrane vor fi martorii unei alte etape de eliminări. După prima probă a Bootcamp-ului, ce a triat concurenţii în funcţie de abilitatea şi tehnica pregătirii unui preparat savuros la grătar, urmează o altă mare provocare. Doar 64 de candidaţi mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoţiile şi suspansul par să îi încurce chiar înainte de a intra în bucătăria ,,Chefi la cuţite”. Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre juraţi îşi va forma o echipă de doar şase oameni, cu care va lupta spre titlul sezonului cu numărul patru. Ediţia din seara aceasta îi pune pe concurenţi în faţa unei probe complete ce le testează tehnica, rapiditatea, dar şi imaginaţia. ,,Proba pare simplă, dar este plină de provocări”, mărturiseşte chef Scărlătescu, ce îşi caută candidaţii pentru o echipă care să îl reprezinte.

Concurenţii rămaşi în joc trebuie să demonstreze în seara aceasta că merită o tunică şi că sunt suficient de talentaţi să îşi croiască drum către câştig, alături de unul dintre chefii Bontea, Dumitrescu, sau Scărlătescu. Rundele ce urmează sunt pline de suspans, iar strategiile de joc încep deja să fie aplicate din seara aceasta de la 20:00 pe Antena 1, în cea de-a doua ediţie incendiară ,,Chefi la cuţite” ce marchează etapa de Bootcamp.