Gina Pistol, la craţită! Ce surpriză pregăteşte pentru cei trei juraţi la „Chefi la cuţite”

De: Cătălina Matei / 28.11.2016, 12:13
Gina Pistol, la craţită! Ce surpriză pregăteşte pentru cei trei juraţi la „Chefi la cuţite”
Gina Pistol e autoarea unei surprize pentru cei trei chefi în ediţia specială pe care Antena 1 o va difuza luni şi marţi, pe 28 şi 29 noiembrie, de la ora 20.30. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuţite” trece la cratiţă şi le va găti lui Florin, Cătălin şi Sorin, fără ca aceştia să ştie nimic. În ediţia specială în care vedetele gătesc pentru a obţine cuţitul de la chefi, Gina se gândeşte că acesta e momentul să-i surprindă pe colegii ei, mai ales că acestora nu le va trece niciodată prin minte că tocmai ea se poate ascunde în spatele uşilor.

Aşa se face că Gina va trece la cratiţă şi va găti, mărturisind că nu se aştepta să aibă atâtea emoţii. „Acum înţeleg ce simt concurenţii. Am emoţii şi sper să-mi dea cuţitele, pentru că altfel stricăm prietenia. Ştiţi melodia aceea „s-a rupt lanţul de iubire”? Abia aştept să văd ce vor spune”, a mărturisit glumind aceasta. Ce preparat va alege Gina să gătească şi ce reacţie vor avea chefii când vor vedea că în spatele uşilor se ascunde chiar colega lor de emisiune, telespectatorii Antena 1 află luni, de la 20.30.

În etapa de preselecţii şi degustări pe nevăzute a ediţiei speciale „Chefi la cuţite”, mai multe vedete vor găti pentru a-i convinge pe cei trei juraţi să îi aleagă în echipele lor. Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia şi Cătălin Oprişan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleşi, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Şerban Copoţ, Maria Buză, Dima Trofim şi Diana Munteanu îşi vor ascuţi cuţitele, vor scoate de la naftalină reţete care mai de care mai speciale şi îşi vor condimenta farfuriile cu multă imaginaţie pentru a arăta că sunt demni să meargă mai departe. Dintre aceştia, fiecare chef îşi va alege câte doi oameni pentru a-şi forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.