Gina Pistol, luată prin surprindere la filmările din Vietnam! Ce a păţit prezentatoarea

De: Cristiana Trifu / 23.11.2017, 15:27
 Gina Pistol, luată prin surprindere la filmările din Vietnam! Ce a păţit prezentatoarea
În Vietnam au început primele filmări pentru Asia Express, super show-ul de aventură pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru primăvară anului 2018. Peste 100 de oameni din diverse colţuri ale lumii lucrează pentru acest proiect, resursele fiind impresionante.

Concurenţii şi întreaga echipă şi-au pregătit atent bagajele, în care au împachetat minimul necesar pentru o aventură de neuitat. Nu au uitat lucrurile esenţiale şi s-au documentat în ceea ce priveşte clima ţărilor pe care urmează să le viziteze, dar pentru că au plecat într-o experienţă imprevizibilă, au avut parte de surprize încă din primul moment. Deşi se aştepta la temperaturi ridicate, vremea i-a jucat feste Ginei Pistol, prezentatoarea show-ului.

De foarte mulţi ani nu s-a mai întâmplat că vremea să fie atât de răcoroasă în această perioadă.Având în bagaj numai lucruri de vară, Gina a fost nevoită să filmeze în ploaie, la 18 grade: ,,M-a plouat de la ora şase dimineaţa, din păcate vremea nu a ţinut cu noi astăzi, dar concurenţii s-au descurcat foarte bine, nu ştiu ce aş fi făcut în locul lor.”, a mărturisit frumoasa moderatoare. Cu toate acestea, adrenalina de la Asia Express ţine de cald indiferent de temperaturi, iar vedetele din show au uitat de vremea mai răcoroasă, din cauza faptului că au de dus la bun sfârşit probe foarte solicitante. În acest moment competiţia dintre ei se înteţeşte şi niciunul nu vrea să cedeze în faţa impedimentelor.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.