Gina Pistol: M-am îngrăşat 5 kilograme din cauza unui tratament medical – FOTO

Apropo.ro / 04.06.2018, 12:40
Gina Pistol: M-am îngrăşat 5 kilograme din cauza unui tratament medical - FOTO
Gina Pistol se poate lăuda cu un trup perfect. Vedeta a descoperit secretul siluetei de model, totuşi a avut o perioadă în care a acumulat kilograme din cauza unui tratament.

Cum îşi făcea selfie Gina Pistol, „în tinereţe”! FOTO de colecţie

O vedetă de la noi, dezvăluire de senzaţie! „Am fost întrebat câte femei am f**** până acum. Iată: „

Kim Kardashian e istorie, Gina Pistol şi-a „tunat” fesele! Cum poate să arate acum

Corp lucrat, picioare tonifiate, la 37 de ani, Gina Pistol pare mai în formă ca niciodată. Şi, totuşi, care sunt secretele ei? Vedeta Antenei 1 povesteşte pentru Ce se întâmplă, doctore? care sunt alimentele pe care le-a exclus din alimentaţie, care este ritualul pe care l-a adoptat la sală, cum îşi îngrijeşte tenul, cum îi place să aibă părul, dacă are regrete.

Ce se întâmplă, doctore?: Câte kilograme te-ai îngrăşat cel mai mult şi cum ai reuşit să scapi de ele?

Gina Pistol:  Cel mai mult m-am îngrăşat 5 kilograme, iar asta din cauza unui tratament medical, dar pentru că sunt foarte mică de înălţime s-au văzut imediat. Am scăpat de ele în timp…şi cu multă răbdare. Am încercat să mănânc mai puţin, regulat, să nu mă abat de la programul meu.

CSID:  Cum te menţii?

Gina Pistol: Fac sală de trei ori pe săptămână şi respect rutina de exerciţii pe care o am în ziua respectivă, dar în acelaşi timp sunt conştientă şi de faptul că alimentaţia este foarte importantă. Nu poţi obţine rezultate în sală dacă nu ai un regim alimentar echilibrat, care să îţi susţină efortul fizic.

Interviul integral aici!

Foto Facebook