Gina Pistol, Margherita şi fraţii Cătălin şi Claudiu Moroşanu, concurenţii ”Poftiţi la Nea Mărin”

Apropo.ro / 12.07.2018, 12:50
Gina Pistol, Margherita şi fraţii Cătălin şi Claudiu Moroşanu, concurenţii ”Poftiţi la Nea Mărin”
În cea de-a două ediţie a reality show-ului ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, cele patru vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre, dar şi în competiţia cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, sunt Gina Pistol, Margherita şi fraţii Cătălin şi Claudiu Moroşanu.

”Am făcut de toate până acum, dar un restaurant nu am administrat niciodată. A fost destul de greu şi pentru mine”, mărturiseşte Nea Mărin, care are nevoie de ajutorul vedetelor pentru a păstra localul profitabil. Miza este cu atât mai mare cu cât, pentru prima dată, Nea Mărin se află şi în competiţie cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, care au propria terasă.

Dacă Gina şi Margherita au mai lucrat împreună în cadrul show-ului ”Poftiţi pe la noi”, cu fraţii Moroşanu este pentru prima dată când cele două fac echipă.
”Ca de obicei de la Nea Mărin am învăţat o mulţime de lucruri. Iar Cătălin este cel mai implicat, mai serios şi mai responsabil om pe care eu l-am cunoscut. El pune suflet în tot ce face”, spune Margherita.

”Niciodată nu mă aştept să fie uşor la Nea Mărin, mai ales că eu sunt un om căruia îi place să facă lucrurile aşa cum trebuie, să ducă la bun sfârşit ceea ce începe. Pe o scară de la 1 la 10, la Nea Mărin munceşti de 12”, mărturiseşte şi Gina.
Cei patru vor trece printr-o mulţime de provocări, vor fi pe rând grădinari, fermieri, animatori, ospătari, şoferi şi nu numai. Provocările vor fi la tot pasul, iar surprizele se ţin lanţ în cea de-a doua ediţie a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.