Gina Pistol nu-l mai vrea pe Nicola!

Apropo.ro / 25.08.2009, 13:26
Gina Pistol nu-l mai vrea pe Nicola!
Gina Pistol a realizat ca barbatii care au inselat o data, vor repeta greseala, astfel ca i-a dat papucii lui Nicola.

Gina Pistol a realizat ca barbatii care au inselat o data, vor repeta greseala, astfel ca i-a dat papucii lui Nicola.

Dupa o relatie mai lunga, o despartire si apoi iar o impacare, Gina este hotarata sa nu ii mai dea vreo sansa afaceristului libanez care iubeste femeile si nu ii place sa fie constrans de o relatie stabila.

Zilele trecute a fost fotografiat in compania unei domnisoare blonde, Roxana Nemes, tanara care a mai participat la diferite concursuri cu poze in diverse tabloide.

Contactata telefonic de reporterii Click, Gina Pistol nu s-a abtinut de la comentariile pe marginea acestui subiect: "M-am despartit de Nicola si sper sa fie o lectie pentru el. Nu pot sa iert asa ceva, pentru ca eu nu l-am facut niciodata de ras. Nu sufar, nu plang, dar nici usor nu imi este".

gina si nicola

Referitor la noua achizitie blonda a lui Nicola, Pistol spune ca a mai vazut-o in diferite cluburi: "Nu ma cobor la nivelul ei si nu ma compar cu o astfel de duduie care vine cu rata la Bucuresti. Femei ca ea gasesti o gramada in discoteci, dar si in baile discotecilor. Am vazut-o cum se fataia pe langa masa noastra, la "Le Gaga", pentru ca pusese ochii pe prietenul lui Nicola".

Dupa ce amorezul a fost "prins cu mata in sac" nu a avut curajul sa isi recunoasca greseala in fata Ginei, ci dimpotriva a negat cu vehementa. Exista oare cineva care daca isi inseala partenerul, isi si recunoaste fapta?