Gina Pistol prezintă la Antena 1 „Chefi la cuţite”

De: Nicoleta Nicolae / 16.02.2016, 09:58

Gina Pistol prezintă la Antena 1 „Chefi la cuţite”
Gina Pistol se alătură echipei „Chefi la cuţite”, noul show culinar pe care Antena 1 îl pregăteşte în această primăvară.


 În calitate de prezentatoare a emisiunii, seducătoarea blondă va aduce savoare bucătăriei care devine câmpul de luptă dintre cei trei chefi. Astfel, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor avea parte şi de o prezenţă feminină în deja celebrul lor trio.

„Pentru mine este o mare plăcere să lucrez cu ei. Nu suntem la prima colaborare, noi ne-am înţeles bine dintotdeauna, aşa că nu pot să fiu decât foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase”, spune Gina.

Frumoasa prezentatoare a show-ului „Chefi la cuţite” recunoaşte că misiunea sa este aceea de a sta de vorbă cu concurenţii şi susţinătorii acestora, de a le afla poveştile, de a prezenta probele prin care vor trece şi de a surprinde cele mai tari reacţii ale acestora. „Am ocazia să cunosc oameni faini, talentaţi, haioşi, oameni cu care eu împart pasiunea pentru bucătărie şi de la care aflu o mulţime de secrete culinare. Recunosc, mă bucur că nu sunt concurent şi că nu trebuie să îndur privirea tăioasă a lui chef Bontea sau criticile lui chef Scărlătescu, deşi în afara concursului toţi trei sunt nişte băieţi extraordinari”, mai povesteşte aceasta.