Gina Pistol s-a despărțit de libanezul Nicola

Apropo.ro / 09.02.2012, 14:00
Gina Pistol s-a despărțit de libanezul Nicola
Gina Pistol a pus capăt relației pe care o avea de aproape șapte ani cu libanezul Nicola Saikly.

Gina Pistol a rupt relația pe care o avea cu iubitul ei libanez Nicola Saikly, deși susține că îl iubește în continuare. Surse apropiate celor doi au dezvăluit că libanezul a cerut-o de soție și i-a oferit inelul de logodnă.

Cei doi au avut o relație frumoasă, însă presărată cu despărțiri si împăcări. Cei din jur chiar credeau că cei doi tineri se vor îndrepta către altar, însa finalul poveștii lor de amor a fost unul surprinzător.

Gina Pistol

Gina Pistol

Toate decizile pe care le-am luat până acum, le-am luat cu sufletul. Uneori mi-a părut rău, alteori nu. Îl iubesc foarte mult pe omul cu care am fost în această relație și el mă iubește pe mine. Nu se știe ce îți rezervă viitorul!”, a declarat Gina Pistol pentru Kanal D.

„Am rămas prieteni apropiați. Poate fiecare are un alt drum în viață, alături de altcineva”, a declarat Gina pentru Libertatea.

Și cum nu au mai rămas decât câteva zile până la data de 14 februarie, când se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, Gina Pistol nu are planuri mari pentru acea zi, dar crede că va ieși cu prietenele în oraș sau la un film siropos.