Gina Pistol, tradata din nou de iubit

Apropo.ro / 21.08.2009, 13:45
Gina Pistol, tradata din nou de iubit
Gina Pistol nu are noroc in dragoste sau nu stie sa isi aleaga barbatii?

Gina Pistol nu are noroc in dragoste sau nu stie sa isi aleaga barbatii. Spunem asta pentru ca in ultima vreme nu prea isi gaseste locul.

Gina a fost multi ani cu Nicola, apoi s-au despartit. Au ramas buni prieteni!

Pistol s-a cuplat apoi cu Ciprian Marica, iar acest lucru i-a scocat pe multi, ea fiind si cu sase ani mai mare decat fotbalistul. Ea s-a dus dupa el in Germania, la fiecare sfarsit de saptamana si a fost prezenta la majoritatea meciurilor lui. Nu a mers treaba bine si s-au despartit. Poate distanta a fost de vina.

De trei luni insa, se pare ca Gina s-a cuplat din nou cu Nicola, fostul iubit, dupa cum scrie Click.ro.

Nicola este un tanar libanez care se ocupa cu afaceri in Romania. Apetitul lui pentru femei l-a impins din nou in pacat, el fiind surprins de ziaristi in timp ce mangaia o blonda misterioasa, intr-un club, si asta in timp ce fosta-actuala iubita si-a pus increderea in baiatul cuminte si loial.

Acum, poate ca Gina ar trebui sa ia seama la comportamentul alesului ei fata de ea. Or fi libanezii patimasi in amor, insa uneori dau si pe afara. Este cat se poate de adevarat ca fetele sunt mult mai atrase de baietii rai. Nicola, intre doua nu te ploua, dar se vede treaba ca nici bine nu iti va fi!

Nicola alaturi de blonda misterioasa

nicola si blonda