Gino Iorgulescu este noul șef al LPF

Apropo.ro / 14.11.2013, 13:52
Gino Iorgulescu este noul șef al LPF
Fostul conducător al FC Național Gino Iorgulescu a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de azi pe Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a declarat după ce a pierdut alegerile pentru postul de președinte al LPF, că influența politică a fost majoră, dar se bucură că lasă în locul său un om de fotbal și un profesionist și a precizat că îi dorește lui Gino Iorgulescu să rămână în funcție măcar cât a stat el.

„Gino Iorgulescu a câștigat cu 11-7. A fost și este un concurent și un președinte meritoriu. Are o activitate fotbalistică de ani de zile, bănuiesc că va avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF îi doresc să stea și el. Las în urma mea o ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceaușescu în biroul meu, că tot a fost prieten cu Nicu, îl las din punct de vedere financiar la un nivel extraordinar de mare. Sunt bucuros că în locul meu las un om de fotbal și un profesionist. Am fost învins și pe valoarea lui, dar și pe valoarea politică„, a spus Dragomir, într-o conferință de presă.

Fostul conducător al FC Național, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.

Dumitru Dragomir era președintele LPF din 1996, fiind reales în această funcție în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, în noiembrie 2005 și în noiembrie 2009.