Giovani Becali atacat de turci

Apropo.ro / 26.01.2005, 16:46
Giovani Becali atacat de turci
Cotidianul Hurriyet susține, în ediția sa de miercuri, ca agentul FIFA Ioan Becali reprezinta motivul pentru care fotbaliștii români nu mai sînt doriți la Galatasaray. "Persoana care i-a racit atît de mult pe galben-roșii de români și chiar i-a adus în

Cotidianul Hurriyet susține, în ediția sa de miercuri, ca agentul FIFA Ioan Becali reprezinta motivul pentru care fotbaliștii români nu mai sînt doriți la Galatasaray.

„Persoana care i-a racit atît de mult pe galben-roșii de români și chiar i-a adus în situația sa îi urasca pe români este Giovanni Becali. El, care a fost cîndva și impresarul lui Hagi și Popescu, a pacalit gruparea Galatasaray la toate transferurile anterioare. Impresarul român a facut apel la UEFA, în urma cu doi ani, cînd Hagi și Popescu s-au desparțit de Galatasaray, pentru ca gruparea sa îi plateasca lui Hagi restanța de 1,5 milioane de dolari și lui Popescu restanța de 750.000 de dolari. Conducerea galben-roșie a avut multe dureri de cap din cauza acestei probleme și a fost nevoita sa se zbata luni întregi”, semenționeaza în Hurriyet.

Mediafax